Tuesday, May 12, 2020

Kandungan Sihat dengan Set Hamil Shaklee


Tahniah diucapkan atas kehamilan anda. Setiap kehamilan pasti memberikan kenangan terindah kepada setiap ibu. Setiap ibu juga pastinya mahukan yang terbaik buat anak dalam kandungan

Set Hamil Shaklee menjadi pilihan ramai ibu-ibu sama ada semasa hamil, berpantang mahupun semasa menyusu kerana ianya menyokong sepenuhnya nutrisi yang diperlukan sepanjang tempoh kehamilan.


Kenapa nutrisi yang lengkap penting?

·                     Untuk menyokong kesihatan ibu mengandung

·                     Untuk pastikan tumbesaran bayi yang sihat

·                     Untuk kelahiran tanpa komplikasi

·                     Untuk ibu dan bayi yang sihat semasa tempoh berpantangApakah set hamil Shaklee?

Jom kita lihat apa yang ada dalam Set Hamil Shaklee.


Tuesday, May 5, 2020

Manfaat dan Keperluan Kalsium dalam TubuhKalsium merupakan mineral yang penting bagi tulang, gusi dan gigi yang sihat. Doktor mungkin akan mencadangkan wanita untuk mengambil makanan tambahan kalsium apabila terdapat tanda-tanda awal masalah tulang seperti osteoporosis atau osteopenia.
Apabila mencecah usia 30 tahun, Kalsium dalam tubuh semakin berkurangan. Untuk pastikan tulang sihat dan elak Osteporosis, kita perlu amalkan kalsium sebelum usia 30!10 Kebaikan Ostematrix Shaklee

Tuesday, April 28, 2020

Berapa Harga Vivix Sebotol dan Tahan Berapa Lama PenggunaanAnda memang berminat sangat kan nak beli vivix Shaklee tapi nak survey dulu berapa harga vivix sebotol. Ramai yang nak tahu berapa harga vivix Shaklee untuk 1 botol dan boleh tahan berapa lama.

Sebelum anda nak tahu lebih lanjut tentang harga vivix Shaklee sebaiknya anda tahu dulu apa kebaikan vivix Shaklee ini dan boleh lihat testimoni vivix dari customer-customer.